Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webinar

Utmaning
Förändring, utmaning och hård konkurrens beskriver marknaden där nya Hjerta lanseras. Kapitalförvaltaren Monyx och förmedlarorganisationen Hjerta har gått samman under det nya gemensamma varumärket – Hjerta. För att nå målet och bli en av Sveriges ledande finansiella rådgivarorganisationer krävs ett omfattande varumärkesarbete. Den nya identiteten och gemensamma varumärket ska förmedla kompetens, resurser och bevara det unika med Hjerta – entreprenörskap och styrka på lokala marknader.

Strategi
För att skapa ett starkt gemensamt varumärke som når fler kunder och förmedlar det unika med Hjerta tog Narva fram strategiska rekommendationer. Baserat på ett omfattande insiktsarbete skapades en positionering som tydligt differentierade Hjerta från konkurrenterna. Det nya varumärket lanserades på Alla hjärtans dag med kommunikation och PR-aktiviteter. Under våren genomfördes digitala kampanjer i sociala medier kombinerat med native-annonser och PR-aktiviteter.


”Genom det nya Hjerta blir vi större och starkare, med bredare och djupare kompetens för att gemensamt möta förändringar inom regelverk och marknadens krav på service och stöd.”

Lena Högfeldt
tf VD Hjerta

Resultat
Det nya Hjerta växer. Allt fler förmedlarföretag och rådgivare ansluter sig och vill verka under det nya varumärket. Den första digitala kampanjen under våren 2018 mottogs mycket bra, både externt och internt, med resultat väl över förväntningarna. Med det nya varumärket är Hjerta nu rustat för att möta konkurrenterna. Ett varumärke blir starkt när förväntningar och löfte stämmer överens med kundens upplevelse. Att bygga ett varumärke tar tid. Den resan fortsätter.