Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Almedalen
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Inför valet
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Panelsamtal
Samarbete
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webbinar
Webinar

Vården nämns som väljarnas viktigaste fråga inför valet

Pandemin har satt hälso- och sjukvårdsfrågorna högt på agendan och i flera mätningar nämns vården som väljarnas viktigaste fråga inför valet

Therése Lange, chef för Narvas erbjudande inom Life Science, blev i början av året intervjuad av Resumé om Narvas erbjudande inom Life Science och kundernas behov framöver.

Nya kommunikativa utmaningar har accelererat behovet av smart, effektiv och snabbfotad kommunikation. Det gäller strategisk rådgivning och positionering såväl som kommunikation i olika digitala format anpassad för olika behovsgrupper.

– En fråga som på sikt är helt avgörande handlar om att lyssna in och samtala med morgondagens politiker – det kan vara en utmaning att fånga deras intresse. Vi ser ett ökat intresse för rundabordssamtal där det är möjligt att lära av varandra och gemensamt hitta lösningar. Också i Almedalen tror vi att det formatet kommer att vara mest efterfrågat, säger, säger Thérese Lange.

– Förberedelsearbete inför det svenska ordförandeskapet 2023 är i gång och det innebär möjligheter för företag som vill synas i diskussionen om viktiga EU-förhandlingar rörande bland annat en översyn av läkemedelslagstiftningen, säger Thérese Lange.

Läs hela intervjun med Therése här (låst artikel).