Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Veckans spaning
Vinst
Olle Axelsson – Narva

Tungviktaren Olle Axelsson till Narva

Olle Axelsson, tidigare kommunikationsdirektör på Coop, börjar senare i vår på Narva som senior rådgivare.

– Vi ser fram mot att jobba med Olle Axelsson som är ett av Sveriges mest respekterade kommunikationsproffs. På Narva kommer han att arbeta med strategisk rådgivning och handfast jobb med våra kunders utmaningar, säger Johan Molander, managing partner på Narva.

Olle Axelsson har haft ansvaret för kommunikation på koncernledningsnivå i flera stora svenska industriföretag som Volvo Cars, Saab Automobile, Svenska Spel och nu senast Coop Sverige AB. Till detta kommer ledande befattningar inom kommunikation hos General Motors, Boliden och Trelleborg samt styrelseuppdrag i verksamheter i anslutning till dessa industriföretag.

– Jag gillar verkligen Narva. Det är en kommunikationsbyrå med höga ambitioner som utvecklas snabbt och med ett väl utvecklat tänk runt värderingar som är en så viktig del idag i all företagsamhet. Jag har haft förmånen att jobba tillsammans med Narva som kund och har lärt känna många inspirerande och leveranssäkra medarbetare, säger Olle Axelsson.

Narva är en av Sveriges snabbast växande kommunikationsbyråer med cirka 50 medarbetare. Byrån var en finalisterna i SABRE Awards 2016 i kategorin för Nordens bästa byrå. Narva grundades år 2000 av Daniel Bergsten och Johan Molander.

För ytterligare information

Johan Molander, 070-495 90 00, johan.molander@narva.se
Daniel Bergsten, 070-722 01 81, daniel.bergsten@narva.se

Foto: Håkan Flank