Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Veckans spaning
Vinst

Trio stärker Narva inom läkemedel och hälsa

Narva växer med en trio nya konsulter med bakgrund inom läkemedel och hälsa.

– Med de här rekryteringarna stärker vi Narvas position som den viktigaste aktören på området, säger Therese Lange, partner och chef för Narvas life science-team.

Narva har etablerat sig som den ledande kommunikationsbyrån inom life science, läkemedel och hälsa. Tidigare i år började den tidigare socialministern Göran Hägglund som senior rådgivare. Narva förvärvade under året också kommunikationsbyrån Heart med inriktning på reklam, marknadskommunikation och varumärkesutveckling inom life science-sektorn. Totalt arbetar över 40 kommunikationsspecialister på Narva.

Nu har Narva rekryterat tre nya medarbetare med olika erfarenheter av området.

Helen Krut har börjat som seniorkonsult och kommer närmast från en roll som kommunikationschef på Roche Diagnostics där hon bland annat arbetat med strategisk kommunikation på ledningsnivå. Hon har också gedigen erfarenhet av produktkommunikation, från roller som produktchef på Roche och Astra Zeneca. Hon har bland annat arbetat med digital kommunikation och patientkommunikation i sociala medier.

Susann Sjöbom Steiger har börjat som seniorkonsult och kommer närmast från medicinteknikföretaget Bactiguard, där hon var kommunikationsansvarig. Hon har en bred bakgrund från många olika branscher där hon har arbetat med rådgivning till ledningsgrupper, projektledning av årsredovisningar och kriskommunikation. Susann kommer främst fokusera på uppdrag inom finansiell kommunikation.

Cecilia Lunell är ny kommunikationskonsult. Närmast kommer Cecilia från myndigheten Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV, där hon arbetade som utredare. Dessförinnan gjorde hon praktik på Statsrådsberedningens kansli för EU-samordning. Cecilia kommer framför allt att arbeta med uppdrag inom påverkan och public affairs.

För mer information:

Therése Lange, partner och teamchef
therese.lange@narva.se
Telefon: 076-810 01 90