Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Almedalen
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Inför valet
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Panelsamtal
Samarbete
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webbinar
Webinar

Tre finalister i Svenska Designpriset!

Vi följer tidigare års trend och är även i år i final med flera bidrag i Svenska Designpriset. För 2022 års räkning är Narva nominerade med vårt arbete för Atrium Ljungberg i kategorierna redaktionellt och heldigitalt, och Tobii i kategorin redaktionellt.

”Design och idé är centralt i vårt erbjudande. Tack vare våra modiga kunder fortsätter vi att kamma hem finalplatser och vinna designpriser. De förstår att kreativ höjd, nyfikenhet och ett gediget hantverk är självklara ingredienser i visuellt tilltalande och slagkraftig kommunikation. Vi på Narva har lång erfarenhet och en orädd attityd som hjälper kunden att stärka sitt varumärke och sticka ut i mängden.”
– Jessica Lindhoff, senior Art Director och teamchef

Nytt för i år!
Årets prisutdelning för Svenska Designpriset ser lite annorlunda ut än vad den gjort tidigare år. I år röstas guld- och silvermedaljörerna fram enbart av en erfaren jury. Folkets röst är däremot fortfarande en viktig del i framröstningen av Svenska Designprisets vinnare. Från och med i år är det folkets röst som avgör vilka bidrag som får priset ”Peoples Choice”. Röstar gör man på designpriset.se mellan 19 september och 2 oktober.

Vinnarna presenteras den 21 oktober på Berns i Stockholm. Vi ses väl där?