Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webinar

Schneider Electric väljer Narva

Energispecialisten Schneider Electric väljer Narva som kommunikationspartner efter en omfattande byråpitch. Narvas uppdrag är att med fokus på PR och public affairs stötta Schneider Electric inom kärnområdena elektrifiering och digitalisering.

– Vi är superglada för det här, ett riktigt roligt och brett uppdrag. Schneider Electrics tydliga hållbarhetsprofil passar Narva bra. Vi kommer jobba tätt ihop med kommunikationsteamet på huvudkontoret i Solna och få användning av alla våra expertkompetenser, säger Hanna Nordh, kundansvarig och seniorkonsult på Narva.

Schneider Electric har tjänster och produkter för att optimera energianvändningen i hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier. Samarbetet med Narva, som påbörjades i mars 2020, kommer att omfatta strategi, marknads-PR, public affairs och olika kampanjer på den svenska marknaden.

– Vi valde Narva för deras djupa kunskap inom hållbarhet i kombination med bred kompetens inom kommunikation. Plus att de gjorde ett bra och engagerat förslag som svar på vår upphandling, säger Malin Brant-Lundin, marknads- och kommunikationschef på Schneider Electric.