Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webinar

Rekordresultat för Narva

Årets bokslut är det starkaste i Narvas historia – en resa som började år 2000. Omsättning, byråintäkt och resultat är de högsta någonsin.

Omsättningen uppgick till 97,3 miljoner kronor, byråintäkten till 85,3 miljoner kronor och resultatet före skatt (EBITA) till 11,0 miljoner kronor.

Tillväxten drivs av flera faktorer: Vi har skapat breda lösningar för våra kunder som är strategiska och affärskritiska. Våra samarbeten med stora börsbolag och kunder inom läkemedelsindustrin har fortsatt att växa.

Narvas expertis inom hållbarhet har varit avgörande för den starka utvecklingen. Företag behöver hjälp att analysera sin hållbarhetseffekt, utveckla nya hållbarhetsstrategier och kommunicera med omvärlden och kunderna om detta.

Starkt utfall i tävlingar
Narva utsågs under året till Global Healthcare Agency of the Year i SABRE Awards.

Narva har fortsatt att vinna utmärkelser och var en av de mest nominerade byråerna i både Svenska Designpriset och Publishingpriset, med sju respektive två nomineringar.

Dessutom var vi återigen en av fem finalister i SABRE Awards i kategorin Nordic Consultancy of the Year.

Trust and transformation
Narva har under året lanserat en ny strategi, nya mål och ny mission. Narvas mission Trust and transformation sammanfattar det värde vi skapar för våra uppdragsgivare och vad Narvas medarbetare gör i sitt dagliga arbete.

Bokslutet omfattar tolv månader från oktober 2018 till september 2019. Årets bokslut är det första hela räkenskapsåret med Aller Media som huvudägare. Därför blir jämförelser med föregående bokslut svåra att göra, då det förra endast omfattade nio månader. Narva består av Narva Communications AB och dotterbolaget Narva Heart Communications AB.