Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Jobba hos oss
Julgåva
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Narva växer
Nyhet
Spaning
Tävling

Reklam och design växer på Narva

Narva förstärks med en trio kreatörer: Malin Heidvall som ny copywriter, Robert Szadkowski som ny art director och Renée Lundvall som formgivare.

– Våra kunder efterfrågar innovativa kommunikationskampanjer där kreativ reklam och design är viktiga fundament. Därför behöver vi växa med nya kollegor, säger Johan Molander på Narva.

Malin Heidvall har en bakgrund från reklambyråerna INGO och Granath. På Narva kommer hon att arbeta som copywriter med läkemedel och hälsa som sin specialitet. Malin är utbildad biomedicinsk analytiker i grunden och har skapat framgångsrika kampanjer för kunder som AstraZeneca, Bayer och Novartis.
– Jag valde Narva för att det finns en framåtanda. Dessutom ser jag fram mot att jobba tillsammans med andra experter inom läkemedel och life science, säger Malin Heidvall.

Renée Lundvall är född i USA. Innan hon blev designer dansade hon klassisk balett och jobbade på Francis Ford Coppolas vingård i Napa Valley. Renée har studerat grafisk design i San Fransisco och har jobbat mycket med formgivning av illustrerade böcker. Bland annat har hon skapat vinnarböckerna för ”Hela Sverige bakar” och ”Sveriges yngsta mästerkock”.
– Teamet och energin på Narva var avgörande för mig, säger Renée Lundvall.

Robert Szadkowski har inte bara jobbat på byråer som Grace Stockholm och Qre. Han har också en teknisk bakgrund och har bland annat arbetat på SAAB och JAS Gripen-projektet. Han har en magisterexamen i fysik och har studerat reklam och design på Forsbergs skola.
– Jag fick ett proffsigt och förtroendeingivande intryck från första början. Här arbetar det trevliga kollegor som skapar kommunikation för väldigt spännande kunder, säger Robert Szadkowski.

Narva fortsätter att växa och söker just bland annat en strateg inom marknadskommunikation och en produktionsledare.

Torsdagen den 19 oktober är det prisgala i Svenska Designpriset. Där tävlar fem av Narvas projekt med chans att vinna guld för utmärkt svensk grafisk formgivning. Prisutdelningen sker på Rondo i Göteborg.