Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webbinar
Webinar

Patientriksdagen prisas i European Excellence Awards

Novartis och Narva skördar nya framgångar med Patientriksdagen. Den senaste i raden är att projektet prisas i tävlingen European Excellence Awards i kategorin Public Affairs.

Patientriksdagen har tidigare listats som en av världens 40 bästa kampanjer av Global SABRE Awards. Projektet har också vunnit guld i SABRE Awards EMEA i kategorin Community Relations, en kategori som uppmärksammar innovativa metoder för att engagera samhällsaktörer. Nu uppmärksammas Patientriksdagen återigen, denna gång i European Excellence Awards i kategorin Public Affairs.

European Excellence Awards är en prestigefylld tävling för PR och kommunikation som samlar tävlingsbidrag från Europas alla hörn. Tävlingen har genomförts sedan 2007 med syfte att lyfta fram och hylla innovativa projekt.

Patientriksdagen är en ny arena för att stärka patienters rättigheter och inflytande i hälso- och sjukvården. Genom Patientriksdagen samlas svenska patientorganisationer i ett gemensamt forum för att tillsammans formulera förslag och krav som framförs till beslutsfattare. Den genomfördes första gången i maj 2019 och andra gången i oktober 2020 i digital form.