Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webinar

Ny på Narva:
Sofie Sundin

Vi hälsar Sofie Sundin välkommen till Narva. Hon stärker upp vår grupp som arbetar med börsbolag och finansiell kommunikation.

Sofie Sundin, vem är du egentligen?
– Jag är glad, lugn, pålitlig och äventyrslysten. Född och uppvuxen i Norrland, närmare bestämt Örnsköldsvik. Min äventyrliga sida drog mig från lilla Örnsköldsvik direkt efter studenten. Innan jag till slut hamnade i Stockholm för ungefär tre år sedan så hann jag med att bo lite överallt: USA, Oslo, Milano, Västerås och en tid i Australien. Jag gillar att uppleva nya saker och drivs av personlig utveckling. Dessutom gillar jag att titta på ”På spåret” och ta en promenad med en bra podcast i öronen.

Varför lockades du till Narva?
Det var framförallt expertisen och erfarenheten som lockade mig till Narva. Att få arbeta med kunniga och drivna kollegor som tycker om det de gör.

Vad har du jobbat med och pluggat tidigare?
Jag kommer närmast från en advokatbyrå där jag hade en projektkoordinerande roll inom M&A, arbetade med köp- och säljtransaktioner och även börsintroduktioner. Sedan tidigare har jag en examen i företagsekonomi med inriktning mot internationell marknadsföring.

Vill du veta mer om Sofie eller få podcast-tips, skicka ett mail till sofie.sundin@narva.se