Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webinar

Ny på Narva:
Mariam Ali

Vi hälsar Mariam Ali välkommen till Narva. Hon kommer bland annat att arbeta med PR och kommunikation för Narvas kunder inom tech och digitalisering.

Vem är du, Mariam Ali?
– Många har svårt att tro att jag är 25 år gammal när jag berättar om mina intressen. Jag tycker nämligen om att sticka och virka disktrasor och mössor, yoga och läsa (just nu De oroliga med Linn Ullman). Jag kompenserar det dock med att lyssna på mycket podcasts om internetfenomen och titta på dokusåpor.

Varför lockades du till Narva?
– Jag har jobbat med kommunikation kring teknik i ett par år, och blev lockad av att Narva har en stor bredd av kunder med långsiktiga samarbeten. Jag blev såklart också riktigt lockad av att få jobba på en så pass prisad byrå med vassa medarbetare.

Vad har du jobbat med och pluggat tidigare?
– Jag har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Örebro universitet. Jag kommer senast från kommunikationsbyrån Archetype där jag jobbat med företag i teknik- och IT-branschen. Innan dess har jag varit på byråerna Lewis PR och Mindmakers PR samt jobbat på SweDeltaco som är ett konsumentelektronikföretag.

Vill du veta mer om Mariam eller hennes senaste stickning, skicka ett mail till mariam.ali@narva.se