Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webinar

Ny på Narva:
Linus Ahlgren

Vi säger välkommen till Linus Ahlgren som har börjat arbeta på Narvas Göteborgskontor.

Vem är du, Linus Ahlgren?
– Jag har arbetat som kock trots att jag knappt kan koka pasta. Jag är väldigt fotbollsintresserad och håller på GAIS, vilket innebär att jag är mycket härdad när det kommer till att hantera motgångar. Jag är lättsam, trivs i sociala sammanhang och får energi av att bygga nya relationer.

Varför lockades du till Narva?
– Jag ville jobba i en kontext och med något som verkligen engagerar mig även till vardags – näringslivet, börsen och mitt samhällsintresse överlag. Att Narva erbjuder detta i en miljö som är progressiv tillsammans med härliga och framåtsträvande människor gör att det känns toppen!

Vad har du jobbat med och pluggat tidigare?
– Jag har arbetat på en kommunikationsbyrå som heter Nowa med strategisk kommunikation och PR. Gällande plugget har jag en masterexamen i management från Handelshögskolan i Göteborg och senare läst in en ytterligare kandidatexamen i marknadsföring från samma skola. Dessutom har jag läst en kurs i ekonomisk psykologi på Göteborgs universitet.

Vill du veta mer om Linus eller hur det är att hålla på GAIS, skicka ett mail till linus.ahlgren@narva.se