Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webinar

Ny på Narva:
Johan Gómez de la Torre

Vi hälsar Johan Gómez de la Torre välkommen till Narva. Han kommer att arbeta med uppdragsgivare inom hälsa, life science och innovation.

Vem är du, Johan Gómez de la Torre
– Jag är en lagom lång kille som föredrar cykel framför tunnelbana och oftast går klädd i sneakers. Erfaren projektledare som trivs i kreativa miljöer och är bra på att bygga relationer. Har en hemlig dröm om att någon gång få spela musik på radio.

Varför lockades du till Narva?
– Möjligheten att få arbeta på en av världens bästa byråer inom området hälsa och life science. Också på grund av den breda kompetens som finns på Narva vilket skapar fantastiska förutsättningar för att utveckla kreativa koncept och nyskapande lösningar.

Vad har du jobbat med och pluggat tidigare?
– Jag är civilingenjör i grunden och har en doktorsexamen i nanoteknologi. Är en av grundarna av företaget Disruptive Materials och har även arbetat med finansiering av läkemedelsföretag på Vinnova. Innan jag kom till Narva jobbade jag som affärsutvecklare på stiftelsen Stockholm Science City som verkar för att stärka Stockholms konkurrenskraft inom life science-området.

Vill du veta mer om Johan eller nanoteknik, skicka ett mail till johan.gomezdelatorre@narva.se