Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webinar

Ny på Narva:
Emma Jogic

Vi hälsar Emma Jogic välkommen till Narva. Hon kommer att arbeta med digitala kampanjer och opinionsbildning.

Vem är du, Emma Jogic?
– Jag är en driven person som brinner för att utveckla digital kommunikation och sociala medier. När jag inte jobbar trivs jag bäst på gymmet. Jag drömmer också om att skaffa en hund, så fort tiden tillåter.

Vad var det som lockade med Narva?
– Efter nio år som engagerad inom politiken i olika roller ville jag byta bransch. Byråvärlden och konsultbranschen verkade spännande. Jag hade spanat in Narva ett tag då jag gillade Narvas syn på marknadskommunikation samtidigt som jag hade hört att det var en toppenbyrå att jobba på. ”Härlig företagskultur” var det jag fick höra, så valet var enkelt.

Vad har du jobbat med och pluggat tidigare?
– Politiken har varit en stor del av mitt liv. Nu senast kommer jag från rollen som digital ledare för Moderaterna i Stockholm där jag byggde upp partiets digitala kommunikation från grunden. Parallellt med jobbet tog jag en kandidatexamen i socialantropologi på Stockholms universitet.

Vill du veta mer om Emma eller få träningstips, skicka ett mail till emma.jogic@narva.se