Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webinar

Ny på Narva:
Åsa Edgren

Vi hälsar Åsa Edgren välkommen till Narva. Hon kommer att arbeta i en ny roll för att utveckla Narvas produktionsledning och nätverk av externa konsulter och samarbetspartners.

Vem är du, Åsa Edgren?
– Jag är en person som har lätt för att bli engagerad, både i arbetslivet och utanför. Jag älskar ideell verksamhet och hamnar gärna som kassör i ett handbollslag eller informationsansvarig i en orienteringsklubb. Även på jobbet gillar jag att ha ansvar och ta på mig nya projekt. Jag trivs bäst som värd för middagar där god mat och många vinglas är viktigare än matchande tallrikar.

Varför lockades du till Narva?
– Narva erbjuder en arbetsplats med kollegor som har fantastiska kompetenser, det är högt i tak och förhoppningsvis finns det en möjlighet för mig att bidra med min erfarenhet. Jag ser fram emot att jobba med kollegor som är kick-ass-bra så att jag kan lära mig massor av nya saker.

Vad har du jobbat med och pluggat tidigare?
– Jag har jobbat på ett tvåsiffrigt antal av Stockholms reklambyråer under mina många år som produktionsledare, de senaste åren som frilans. Jag har fått möjligheten att arbeta med några av Sveriges största reklamköpare och med många modiga och utmanande kunder. Jag la min grund till att arbeta som produktionsledare genom att läsa till grafisk ingenjör på Högskolan i Dalarna (men jag kommer inte säga hur länge sedan det var).

Vill du veta mer om Åsa eller när hon läste till grafisk ingenjör, skicka ett mail till asa.edgren@narva.se