Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Almedalen
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Inför valet
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Panelsamtal
Samarbete
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webbinar
Webinar

Ny ledarduo ska ta Narva till nästa nivå

Frida Dahlgren har utnämnts till ny vd och Johannes Zetterlund till ny vice vd för Narva.
– Jag är väldigt glad att kunna presentera en ledarduo som kommer att kunna ta Narva till nästa nivå, säger Anders Rask, styrelseordförande i Narva och vd för byrånätverket Ahead Group.

Frida Dahlgren har under de tio senaste åren arbetat på ledande befattningar inom Prime och har stor erfarenhet av att leda högt presterande konsultorganisationer.

– Jag ser verkligen fram emot att komma till Narva, en vass byrå som jag under flera år följt på avstånd. Bolaget är på en spännande resa och jag är övertygad om att jag och det starka team som finns på Narva kan utveckla bolaget vidare, säger Frida Dahlgren.

– Min ambition är att göra Narva till branschens mest attraktiva arbetsplats. Lyckas vi med det kommer både talangerna och uppdragsgivarna att välja Narva, fortsätter Frida.

Vice vd blir Johannes Zetterlund som varit på Narva i sex år i rollen som partner och teamchef för det snabbväxande affärsområdet sustainability.

– Narva har gått starkt under pandemin, vi har inte permitterat eller bromsat, utan anpassat vårt erbjudande och vunnit många nya uppdrag. Vi har ett grymt bra läge att fortsätta växa och utveckla vår affär, säger Johannes Zetterlund.

Frida Dahlgren och Johannes Zetterlund tillträder sina roller 1 augusti. I samband med ledarbytet kliver Narvas grundare Daniel Bergsten och Johan Molander av sina operativa roller men kvarstår som minoritetsägare.

– Johan och Daniel har gjort ett fantastiskt jobb i att bygga en framgångsrik byrå. Vi riktar ett stort tack till dem och ser fram emot en minst lika stark utveckling framåt, säger Anders Rask.

Narva är en bred kommunikationsbyrå som är ledande inom bland annat hållbarhet, börsbolagskommunikation och life science. Under senaste räkenskapsåret omsatte Narva cirka 100 mkr med ett rörelseresultat på 11 mkr.

Fakta om Ahead Group
Narva ingår i det nordiska byrånätverket Ahead Group som består av ett tiotal bolag, bland andra svenska bolagen OTW och Make Your Mark. Ahead Group är en del av Aller media som är ett helägt dotterbolag till Aller Holding med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland.