Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Veckans spaning
Vinst

Narva rekryterar Göran Hägglund

Narva har vuxit snabbt och stärkt sin position som den ledande kommunikationsbyrån inom medicin och folkhälsa. Nu rekryterar Narva den förre socialministern och partiledaren Göran Hägglund.

– Svensk sjukvård och life science står inför stora utmaningar och har fantastiska möjligheter. Jag ser fram mot att fortsätta jobba med frågor som ligger mig varmt om hjärtat i en ny och spännande roll, säger Göran Hägglund.

– Vi är mycket glada över att kunna förstärka Narvas erbjudande med en mycket senior rådgivare, säger Johan Molander, managing partner i Narva. Göran tillför lång erfarenhet från politiken och har ett stort kunnande inom medicin och hälsa.

Göran Hägglund satt i riksdagen 1991-2015 och var socialminister 2006-2014. Han var partiledare för Kristdemokraterna 2004-2015. Han har också arbetat på försäkringsbolaget Wasa Liv och som placeringsrådgivare hos fondkommissionärsfirman Alfred Berg.

Narva har 40 anställda och omsatte 65 miljoner kronor under 2015. Byrån ägs och drivs av Johan Molander och Daniel Bergsten.

För ytterligare information:
Johan Molander, 070-495 90 00, johan.molander@narva.se
Annika Sundström, 070-432 61 91, annika.sundstrom@narva.se