Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Jobba hos oss
Julgåva
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Narva växer
Nyhet
Spaning
Tävling

Narva öppnar kontor i Göteborg

Narva fortsätter att expandera och öppnar kontor i Göteborg. ”Vi har ett antal uppdragsgivare i Västsverige och givet att näringslivet i Göteborgs­regionen växer så är det här ett naturligt steg för oss”, säger Daniel Bergsten, managing parter på Narva.

Narva har under de senaste åren haft en stark tillväxt och är i dag drygt 50 personer på kontoret i Stockholm. Tillväxten är jämnt fördelad över alla discipliner och en allt större andel av uppdragen är nordiska.

”När vi utvärderade vilken nordisk stad det är mest logiskt att vi etablerar oss i, föll valet på Göteborg. Vi tror att kombinationen av att finnas i både Stockholm och Göteborg innebär ett mervärde i och med att många viktiga målgrupper finns i Stockholm,” säger Daniel Bergsten.

Att det västsvenska näringslivet präglas av tung industri är något som passar Narva bra. ”Vi är väldigt duktiga på hållbarhetsfrågor, gärna i kombination med public affairs och för tillverkande industri är hållbarhets­utmaningarna ofta mer centrala än för tjänsteföretag”, säger Daniel Bergsten.

Just nu pågår rekrytering av ett antal nyckelpersoner, däribland en kontorschef.

Narva grundades år 2000 av Daniel Bergsten och Johan Molander och är i dag drygt 50 medarbetare och en av Sveriges snabbast växande kommunikationsbyråer. Omsättning 2016 var 76 mkr.