Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Veckans spaning
Vinst

Narva förvärvar kommunikationsbyrån Heart

– Vi stärker nu Narvas position som etta i branschen inom life science, medicin och folkhälsa. Dessutom breddar vi vår lösningsförmåga med kommunikation i köpta kanaler, säger Daniel Bergsten, managing partner på Narva.

Heart arbetar med kunder i läkemedelsbranschen och offentliga aktörer som eHälsomyndigheten och Landstinget Västmanland.

Heart kommer att bli en integrerad del av Narva och samtliga medarbetare fortsätter på Narva. Flyttlasset kommer att gå veckan före jul. Jonas Södergren och Petrea Södergren som säljer byrån blir seniorkonsulter på Narva.

– Tillsammans kommer vi att erbjuda en spännande mix av kompetenser och kreativitet, säger Therése Lange, chef för life science på Narva.

– Kommunikation är alltmer komplex och det är en klar fördel att kunna vara mer kanaloberoende. Både vi och Narva ser att det är där som framtiden ligger. Det är tydligt att våra kunder komma kunna dra nytta av den här affären, säger Petrea Södergren, vd för Heart.

Heart tillför en byråintäkt på cirka 9 miljoner kronor och en omsättning på cirka 13 miljoner kronor. Den sammanlagda byråintäkten för det nya, större Narva blir cirka 55 miljoner kronor och omsättningen cirka 65 miljoner kronor.