Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Veckans spaning
Vinst

Narva blir en del av Ahead Group

Det händer spännande saker på Narva. Nu kan vi berätta att Aller media förvärvar Narva. Vi blir en del av Ahead Group som är en nordisk allians av byråer inom kommunikation och marknadsföring.

– Som en del av Ahead Group och Aller media kommer vi kunna fortsätta utveckla Narva och vårt erbjudande i ännu högre takt, säger Daniel Bergsten, managing partner på Narva.

– Vi ser fram emot att lära känna våra kollegor inom Aller media-koncernen för att kunna skapa ännu bättre lösningar för våra kunder. Narva kommer ha stor nytta av den starka ställning i Norden som Ahead Group har, säger Johan Molander, managing partner på Narva.

Ahead Group är Nordens största byrågrupp. Efter förvärvet av Narva arbetar över 560 personer i gruppen på elva byråer med en samlad omsättning på 1 miljard kronor under 2017. Byråerna i Ahead Group är ledande i sina discipliner och arbetar med content marketing, CRM, design, digital marknadsföring, events, reklam och performance.

– Förvärvet av Narva är en viktig del i byggandet av Ahead Group. Det svarar upp mot kundernas efterfrågan på breda lösningar och strategisk rådgivning i det nya medielandskapet. Narva är det första bolaget med tydlig PR-prägel. Vi välkomnar Narva till vårt starka nätverk och ser fram emot att möta både den svenska och nordiska marknaden med vårt vassa erbjudande, säger Anders Rask, chef för byrånätverk och strategi på Aller media.

– Mediemarknaden genomgår en stor förändring. Aller media investerar för ett stärkt kunderbjudande och portfölj. Narvas höga strategiska kompetens inom kommunikation kompletterar extremt väl expertisen hos våra befintliga dotterbolag Make Your Mark och OTW. Vi ser en mycket god potential för värdefulla synergier inom Aller media-koncernen, säger Bodil Ericsson Torp, VD för Aller media.

Narva har cirka 60 medarbetare på kontoren i Stockholm och Göteborg och omsatte 91 miljoner kronor under 2017. Bland kunderna märks Barncancerfonden, Boliden, Coop, Husqvarna, Preem, Röda Korset och SAS. Narva grundades år 2000 av Daniel Bergsten och Johan Molander.

Mer information om Ahead Group hittar du här: www.aheadgroup.com