Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Inför valet
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webbinar
Webinar

Lena Johansson stärker Narva inom hållbarhet

Narva fortsätter att växa inom hållbarhetsstrategi – både med nya kunder och experter. Lena Johansson började på Narva i höstas. Hon har lång erfarenhet av ledarskap, strategi och förändringsledning med hållbarhet som kärna. Lena har arbetat med företag både i Sverige och internationellt, bland annat med Nike, NCC och Beckers Group.

– Jag har hjälpt många företag att utveckla sitt strategiska hållbarhetsarbete med framtiden och affären i fokus. En viktig lärdom är att de mest lyckade förändringarna involverar personer med expertis inom flera områden. Det är en viktig anledning till att jag sökte mig till Narva. Jag ser verkligen styrkan i att vi kan både hållbarhet och kommunikation, säger Lena Johansson, seniorkonsult med expertis inom hållbarhet på Narva.

Du började i höstas, hur har din första tid varit?
– Min första tid på Narva har varit både inspirerande och utvecklande. Jag har jobbat i många spännande kunduppdrag och fått möjligheten att lära känna nya fantastiska kollegor.

Hur har det varit att börja på ett nytt jobb under pandemin?
– Det har gått över förväntan. Dels för att jag sedan tidigare är van och trivs med att jobba digitalt. Dels för att Narva har varit snabba på att ställa om sin verksamhet utifrån nya behov med välfungerande digitala mötesformer, intern support och nya kunderbjudanden.

Hållbarhet en tillväxtmotor på Narva
Narva har under flera år vuxit kraftigt inom hållbarhet. På tre år har området tredubblats. Narvas erbjudande inom hållbarhet består av tre delar: strategi, kommunikation och rapportering. Nu fortsätter Narva att accelerera erbjudandet inom strategi och verksamhetsutveckling för att utveckla och stärka företagens strategiska hållbarhetsarbete och långsiktiga värdeskapande.

– Vi överraskar ofta positivt med vår stora erfarenhet av strategiutveckling och förändringsprojekt inom hållbarhet, säger Johannes Zetterlund, partner och teamchef.

Det senaste året har Narva arbetat med strategiutveckling, analyser och implementeringsprojekt för bolag inom vitt skilda branscher, exempelvis fastighet, industri, IT och spelutveckling.

Fokus i hållbarhetsarbetet varierar beroende på bransch. Narva hjälper sina kunder att ha framtidsfokus, driva förändring och agera klokt i den pågående transformationen mot hållbarhet – vilket också handlar om att skapa kommunikation som gör verklig skillnad och ökar förändringstakten. Det är i detta sammanhang som Narvas breda expertis kommer till sin fulla rätt.