Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webinar

Internet-trender 2019

Mary Meeker presenterade under Code Conference sin rapport “Internet Trends 2019”. Vi lyfter några av dem samt betonar vikten i att ta vara på trenderna för att utveckla sin kommunikation.

Mer än hälften av världens befolkning använder internet
Eftersom mer än hälften av världens befolkning använder internet blir affärer globalt enklare. Det blir enklare att nå varandra och man kan nästintill vart som helst i världen komma i kontakt med vem som helst.

Mer tid på internet
Vi spenderar mer och mer tid på internet, man ser att amerikaner har en ökning på sju procent från föregående år. Detta trots att användandet av datorer minskar, vilket betyder att användandet av mobil och andra smarta enheter har ökat drastiskt.

Bilder för att kommunicera
I takt med att digitaliseringen utvecklas och trenderna förändras ser man också en förändring i hur kommunikationen fungerar. Bilder och videos trendar högt istället för text, man ser att mer än hälften av alla inlägg på Twitter är bilder och videos. Detta för att följaren vill ta emot informationen lätt och snabbt.

Sjukvården blir digital
Även sjukvården har utvecklats och blir mer digital, något som vi ser som mycket positivt. Vi kan nu framöver förvänta oss allt mer onlinetjänster.

Det vi kan ta med oss från dessa trender är att allt fler människor spenderar mer tid på internet och det är också där vi måste lägga våra resurser. Förändringen har aldrig gått snabbare, samtidigt som den aldrig kommer vara så långsam som den är nu.

Vill du ha hjälp med att nå dina kunder på rätt kanal med rätt kommunikation, kontakta oss.

Läs hela rapporten här.