Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webinar

Webinar: In it for the drugs – om trender och kommunikation inom life science

I en föränderlig tid med vetenskapliga och tekniska framsteg och växande förväntningar på varumärken ställs det nya krav på kommunikation.
Välkommen till ett webinar med Marianne Sidenmark, Tim Mårtensson och Johan Gómez de la Torre, tre av Narvas experter inom life science och digital kommunikation. De presenterar trender du bör ha koll på och delar med sig av egna insikter kring dessa.

På agendan:
• Aktuella trender som påverkar ditt företag
• Möjligheter i en tid av förändring
• Vikten av digital närvaro
• Vikten av starka varumärken

När: 
Torsdag 22 april, kl 12.30–13.30

Medverkande

Marianne Sidenmark

Kommunikationsrådgivare och strateg med lång erfarenhet från läkemedelsbranschen. Brinner för marknadsföring och varumärkesutveckling. Tidigare produktchef/marknadschef på flera läkemedelsföretag och vårdföretag.

 

Tim Mårtensson

En digital strateg som har ett helhetsperspektiv på våra kunders digitala närvaro. Från strategi och rådgivning till att taktiskt utforma digitala kampanjer och jobba med mätning och analys.

 

Johan Gómez de la Torre

Kommunikationsrådgivare och strateg med lång erfarenhet från olika delar av life science-sektorn. Brinner för vetenskap och forskningskommunikation. Doktor i nanoteknologi och en av grundarna av företaget Disruptive Materials.

 

 

Webinariet sker via Zoom och länk kommer skickas ut när det börjar närma sig. Har du inte fått ett mail med länk senast två timmar innan start, kolla skräpposten. Om mailet inte finns där – kontakta Jenny Battistich.