Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webbinar
Webinar

Webinar 28 sep: Ett år till valet – vem vinner och vem försvinner?

Vi ber Jenny Madestam, lektor vid Försvarshögskolan, och Stig-Björn Ljunggren, politisk chefredaktör på Sydöstran, skåda in i sina valpolitiska spåkulor.Hur kommer regeringen se ut efter valet? Vilken blir den viktigaste valfrågan? Och på vilket sätt kommer en ny socialdemokratisk partiledare förändra den politiska spelplanen? Det och mer kommer vi att få svar på den 28 september. Samtalet modereras av Bertil Wassén, PA-konsult på Narva. I slutet av samtalet kommer det att finnas möjlighet att ställa frågor till våra kunniga experter. Varmt välkommen!

När?
Tisdag 28 september
Klockan 10.00-10.45
Via Zoom

Länk till webinariet kommer skickas ut samma dag. Har du inte fått ett mail med länk senast en timme innan start, kolla skräpposten. Om mailet inte finns där – maila jenny.battistich@narva.se

Våra experter

Stig-Björn Ljunggren

Stig-Björn Ljunggren är politisk chefredaktör på Sydöstran och disputerad statsvetare. Han har länge varit en tung röst i den svenska debatten. Förutom Sydöstran skriver han också regelbundet i Norrländska Socialdemokraten, Smedjan och en lång rad andra publikationer.

 

Jenny Madestam

Som en av Sveriges mest välkända akademiker syns Jenny Madestam ofta i media. Men till vardags jobbar hon som lektor i ledarskap på Försvarshögskolan. 2009 disputerade hon i statsvetenskap med en avhandling om ledarideal i Socialdemokraterna och Folkpartiet.