Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Veckans spaning
Vinst

Chans på titeln som världens bästa healthcare-byrå

Narva har chansen att knipa titeln som världens bästa healthcare-byrå i Global SABRE Awards. Tidigare i år utnämndes Narva till årets bästa nordiska byrå i den europeiska upplagan av SABRE Awards.

– Det här är ett kvitto på vår expertis, långsiktighet och marknadsledande position, säger Therese Lange, partner och chef för Narvas life science-grupp.

SABRE Awards är PR-branschens svar på Oscarsgalan och belönar de bästa kampanjerna och de bästa byråerna över hela världen.

Narva är nominerade tillsammans med fyra andra byråer i kategorin Healthcare PR Agencies of the Year. De andra är Cohn & Wolfe, Finn Partners, FleishmanHillard och GCI Health som alla är stora och respekterade byråer.

Narva utsågs tidigare i år vid den europeiska upplagan av SABRE Awards till Nordic Agency of the Year 2018. Tre av Narvas kampanjer vann hedersutmärkelser i olika kategorier.

Global SABRE Awards går av stapeln i Washington DC den 24 oktober i samband med en årlig konferens med namnet PRovoke18. Prisutdelningen sker på The Watergate Hotel.

Läs mer om tävlingen här.