Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Inför valet
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Panelsamtal
Samarbete
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webbinar
Webinar

Fastighetsbolaget Vectura – Sveriges mest erfarna nykomling – är ett helägt dotterbolag till Investor. När de kontaktade Narva fanns ännu ingen strategi för hållbarhet, men en hög ambitionsnivå. Under 2019–2021 har vi arbetat tillsammans för att definiera och implementera ett hållbarhetsarbete med ambition att leda omställningen i branschen.

Arbetet inleddes med en internationell benchmark, nulägesanalys och intervjuer med bland annat ägare, styrelse, ledning och hyresgäster. Därefter utvecklades ett hållbarhetsramverk med tydliga fokusområden, mål och nyckeltal samt en strategi för implementering. Strategin fokuserar både på ansvar, utveckling och innovation inom tre fokusområden: Alltid ansvarstagande, Ledande inom klimat och cirkularitet samt Innovation för människor.

Under 2020 och 2021 har Narva arbetat med rådgivning, utbildning, implementering av systemstöd och periodvis även projektledning av det interna hållbarhetsarbetet. Engagemanget har varit högt sedan start och bolaget har på kort tid etablerat sig som en drivande aktör i branschen, bland annat med flera av sina pågående projekt.

Läs mer om Vectura och deras hållbarhetsarbete HÄR.

Uppdraget

  • Benchmark
  • Klimatberäkningar
  • Hållbarhetsstrategi
  • Hållbarhetsmål
  • Projektledare på plats
  • Kommunikation