Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Veckans spaning
Vinst

Barncancerfonden utser huvudbyrå för PR

Barncancerfonden utökar sitt samarbete med Narva och lägger alla uppdrag inom marknads-PR, opinionsbildning och forskningskommunikation hos byrån. Parterna har sedan tidigare ett mångårigt samarbete inom forskningskommunikation.

Narvas utökade uppdrag består i att öka kännedomen om Barncancerfondens varumärke och verksamhet. Byrån kommer tillsammans med övriga samarbetspartners och Barncancerfonden ta fram strategier och kreativa koncept för att sprida kunskap och få fler att vilja stödja forskningen.

– Narva har alltid haft ett stort engagemang för vår verksamhet så det känns utmärkt att utöka vårt samarbete för att få ytterligare effekt. Nu siktar vi på att få till en mer sammanhållen kommunikation än tidigare där vi ska arbeta med frågor kring forskning och opinion också inom marknads-PR. Målet är att höja angelägenhetsgraden för våra frågor, säger Linus Almqvist, chef för Kommunikation och privatinsamling på Barncancerfonden.

Under senvåren kommer de första kommunikationsinsatserna inom marknads-PR att synas i egna och förtjänade kanaler.

– Vi är väldigt stolta över förtroendet och brinner för uppdraget. Att skapa kommunikation som bidrar med ett tydligt värde är motiverande och blir extra viktigt i samarbetet med Barncancerfonden. Vi delar deras vision om att utrota barncancer som faktiskt är den vanligaste dödsorsaken bland barn i åldrarna 1 till 14 år, säger Sara Wretblad Carreras, kundansvarig för uppdraget på Narva.

Om Barncancerfonden

Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Efter att ha arbetat i drygt 30 år med att fler ska överleva klarar sig idag cirka 80 procent av barnen. Så sent som på 1970-talet var förhållandena de omvända. Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige – helt utan bidrag från stat, kommun eller landsting. Detta kan endast ske tack vare generösa bidrag från privatpersoner, företag och organisationer. Barncancerfonden är godkänd av Svensk Insamlingskontroll vilket garanterar att pengarna alltid går till rätt ändamål. Barncancerfondens plusgironummer är 90 20 90-0. Tack för ditt bidrag.