Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
After work
Case
Föreläsning
Frukostseminarium
Frukostseminarium Stockholm
Inbound marketing
Jobba hos oss
Julgåva
Krisövning
Lunchseminarium
Lunchseminarium Göteborg
Lunchseminarium Stockholm
Mingel
Narva lanserar
Narva växer
Nyhet
Samtal
Spaning
Tävling
Tips
Veckans spaning
Vinst
Webinar

Artificiell Intelligens i människans tjänst

Artificiell Intelligens är ett begrepp som trendar högt just nu, och det finns många användningsområden för denna snabbt växande teknik.

Artificiell Intelligens, AI är en uppsättning av algoritmer som försöker efterlikna hjärnan och lär sig förstå och lösa problem på egen hand. AI är ett sätt att programmera ett datorsystem där man istället för att programmera exakta instruktioner låter systemet analysera mängder av data, som den med tiden lär sig förstå och hitta mönster i.

AI har ett brett användningsområde, vi hittar det bland annat inom bilindustrin, i form av farthållare och inom sjukvården, som stöd för läkare. Datorsystemen är väldigt bra på att hantera stora mängder data och känna igen mönster, vilket är ett bra komplement och stöd till oss människor.

AI används nu oftare av företag i marknadsföringssyften, tex vid analysering av användarbeteenden. Därmed kan man skapa reklam och innehåll anpassat till kundens specifika behov och önskemål, vilket resulterar i att kunder visar högre intresse för företagens reklamannonser. Det är alltså viktigare att anpassa sitt budskap efter vad kunden vill se, och mindre på vad du som företag vill säga.

Det finns allt fler AI-verktyg som företag kan använda inom Inbound Marketing och Marketing Automation, där ett av dem ledande är Hubspot. Vill du veta hur vi arbetar med AI genom Hubspot, kontakta oss.

Läs mer om vad AI kan hjälpa till med.