Digital kommunikation

Kommunikation som bygger på interaktivitet och nätets möjligheter. Vi hjälper våra kunder att utveckla strategier för sin närvaro online – och bygger plattformar, kampanjer och verktyg för att ta vara på hela potentialen.

Webbplatser
Vi erbjuder dig rådgivning och fullständig utveckling av webbplatser. Vi erbjuder expertis inom utformning och utveckling av webbplatser för börsbolag, webbplatser med krävande informationsbehov och webbplatser som driver våra kunders affärer.

Onlineårsredovisningar
Narva erbjuder en världsledande lösning för årsredovisningar och rapporter direkt på webben, anpassat efter dina målgruppers behov.

Intranät

Hur skapar man ett användarvänligt och effektivt intranät som underlättar interna processer? Vi kan ge dig erfarenhet, förstudie, projektledning och utveckling.

Sociala medier
Facebook, YouTube och Twitter. Vi hjälper dig att utveckla strategier och arbetssätt för de kraftigt växande sociala medierna.

Rörligt online
 och filmer
Narva levererar hela lösningar för webbsändningar, filmer och andra rörliga presentationer, både vad gäller teknik, design, filmning och innehåll.